Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Mutsen bedrukken

Bedrukte mutsen

Zorg dat uw klanten en zakenrelaties geen last hebben van de kou en geef ze een bedrukte muts  cadeau. Tijdens de koude winterdagen is een muts onmisbaar voor iedereen. Dit maakt een muts dan ook zeer geschikt om cadeau te doen aan uw klanten en zakenrelaties. In ons ruime assortiment vindt u verschillende mutsen die allemaal voor een zeer scherpe prijs online besteld kunnen worden. Naast de standaard mutsen heeft u in onze webshop ook de keuze uit bijvoorbeeld dubbellaagse mutsen, reflecterende mutsen en mutsen met een label. Maak gebruik van de functionaliteit van de mutsen en geef uw klanten een must-have winteraccesoire met opdruk cadeau. 

Mutsen bedrukken met logo

Laat de mutsen voorzien van een mooie opdruk en creëer een uniek relatiegeschenk. De mutsen kunnen voor een zeer scherpe prijs worden voorzien van uw bedrijfsgegevens. Laat uw bedrijfsnaam, logo of website op de mutsen plaatsen en uw reclame zal overal gezien worden. Bij het plaatsen van de opdruk zijn er verschillende mogelijkheden bij de mutsen. Zo kan er een opdruk geplaatst worden door een borduring van het logo of door middel van een geborduurde badge. In sommige gevallen is een gewone bedrukking op de mutsen ook mogelijk. Op onze website kunt u geheel gratis en vrijblijvend een digitaal voorstel met uw logo van de mutsen aanvragen.

Online mutsen bestellen

Wilt u graag bedrukte mutsen inzetten als geschenk voor uw klanten en zakenrelaties? Neem dan zeker eens een kijkje in ons ruime assortiment. Naast het feit dat uw klanten blij verrast zullen zijn met een muts met logo als geschenk, zorgt u ook direct voor extra zichtbaarheid van uw bedrijf. Niet alleen zijn de bedrukte mutsen perfect om weg te geven als relatiegeschenk, maar ook uw eigen personeel zal blij verrast zijn met een muts cadeau. Natuurlijk kunnen de mutsen ook zonder opdruk zeer voordelig besteld worden.