Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Filters

Kies een kleur
Eigenschap
Prijs
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Full colour mutsen

De full colour bedrukte muts is een populair modeartikel dat niet alleen in de winter gedragen wordt. Onze mutsen zijn verkrijgbaar in een normale full colour variant en een fleece full colour variant. De fleece muts is net een stukje warmer dan de normale muts. Rol je de muts helemaal uit zorgt deze voor optimale bescherming van het hoofd en de oren. Met de rand omgevouwen heeft u een hip en kort model. De full colour bedrukte mutsen zijn al vanaf 250 stuks te bestellen.
9,3
1 - 2 van 2 resultaten

1 - 2 van 2 resultaten
10

" Een zeer krappe deadline vormt voor PremiumWereld geen probleem. Dankzij een zeer promte en vlotte communicatie én een uitstekende service, werd het ... "

GAIA vzw 16 July 2021

Full colour mutsen bedrukken

Mutsen met full colour opdruk dienen tegenwoordig niet alleen meer als functioneel item maar ook als mode item. Vaak wordt de voorste rand van de muts omgeslagen, maar het is natuurlijk ook mogelijk deze helemaal uit te rollen om uzelf zo goed mogelijk te beschermen tegen de kou. Door de full colour bedrukking heeft u volledig de keuze wat er op de muts gedrukt moet worden en zitten hier geen limieten aan. U kunt uw fantasie dus volledig de vrije loop laten. Bent u benieuwd hoe uw ontwerp er op de muts uit komt te zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan.

Full colour mutsen bestellen

Heeft uw bedrijf binnenkort een evenement gepland staan? Hoe leuk is het om al uw werknemers een full colour bedrukte muts cadeau te doen met het logo van uw bedrijf erop? Of werken uw werknemers vaak buiten en wilt u ze een warm hart toedragen? De muts met fleece is hier perfect geschikt voor. Niet alleen als relatiegeschenk doen mutsen met full colour logo het goed, ook als promotieartikel kunnen deze uitgedeeld worden. Als u op een beurs of evenement staat en u wilt uw doelgroep op een originele manier aanspreken kunt u dit doen middels bedrukte mutsen. Zet hier uw logo, website of slogan op en iedere keer dat de muts gedragen wordt bereikt u weer nieuwe mensen. Uw klanten hebben een warm hoofd, u heeft meer naamsbekendheid!