Filters

Kies een kleur
Eigenschap
Prijs
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Kerstmutsen

Een écht kerstfeest is natuurlijk pas compleet met een bedrukte kerstmuts. Uw collega’s of klanten krijgt u binnen no-time in de kerststemming wanneer u een bedrukte kerstmuts cadeau geeft. Bij Mutsenwereld vindt u een ruim assortiment aan mutsen die allemaal snel en voordelig te bestellen zijn. Ook voor in een kerstpakket of feestdagenpakket is een bedrukte kerstmuts erg geschikt. Kerstmutsen met opdruk zijn een leuk geschenk voor iedereen. Daarnaast geeft het meteen een leuke sfeer op kantoor of in huis.
9,3
1 - 2 van 2 resultaten

1 - 2 van 2 resultaten
9

" Job heeft ontzettend zijn best gedaan voor onze bestelling. Dankjewel voor je professionalisme! Communicatie is snel en vlekkeloos verlopen. Ook verze... "

Nikki 08 September 2021

Kerstmutsen bedrukken

Wanneer u de leuke kerstmutsen bestelt is het een aanrader ze te laten voorzien van een opdruk. De bedrukking zal namelijk zorgen voor een langere herinnering aan uw bedrijf. De bedrukking kan volledig naar wens uitgevoerd worden. Zo kunt u ervoor kiezen om bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam, logo, website of een andere tekst op de kerstmuts te plaatsen. Dankzij de bedrukking creëert u een uniek relatiegeschenk voor tijdens de feestdagen. Natuurlijk kunnen de kerstmutsen ook onbedrukt besteld worden. De kerstmuts bedrukt met uw logo is al verkrijgbaar vanaf 25 stuks.

Kerstmutsen met logo

Bij Mutsenwereld kunt u makkelijk en snel kerstmutsen met logo bestellen. Naast kwalitatieve producten en bedrukking bieden wij u ook de beste service. Zo bieden wij u de optie aan om voorafgaand aan uw bestelling een digitaal voorstel met uw logo aan te vragen. U krijgt hierbij een digitaal beeld toegestuurd waarop het eindresultaat van de kerstmutsen met uw bedrukking alvast te zien is. Het aanvragen van een digitaal voorstel kan bij ons geheel gratis en vrijblijvend. Ook een offerte kunt u gratis aanvragen via onze website. Mocht u nog vragen of specifieke wensen hebben kunt u gerust contact opnemen met een van onze werknemers. Zij staan altijd voor u klaar en zijn eenvoudig te bereiken via de chat, mail of telefoon.